BACK TO…

  • Geplaatst op
  • Door Team KOOC
BACK TO…

De zomervakantie zit er weer op, we gaan weer aan het werk en de kinderen gaan weer naar school! Misschien heb je daardoor niet zo veel tijd meer om te koken. Wij KOOC’en daarom graag voor jou! KOOC biedt namelijk een zeer divers aanbod kant-en-klare, biologische maaltijden. Zowel salades als warme maaltijden, dus voor iedereen wel wat wils!


Hoe werkt KOOC?

De maaltijden van KOOC bevatten minimaal 200 gram groente en zijn volledig biologisch. Last van allergieën? KOOC is er ook voor jou want veel maaltijden zijn ook gluten-, lactose-, of caseïnevrij. Kies nu direct je maaltijden via onze website! Hoe meer maaltijden, hoe goedkoper bij jou thuis bezorgd. Bij 3-5 maaltijden zijn de bezorgkosten namelijk €5,99, bij 6-8 maaltijden €2,99 en bij 9 of meer maaltijden zijn de bezorgkosten gratis!


Jij kiest, wij maken, wij bezorgen, jij geniet

De maaltijden van KOOC zijn elke dag te bestellen en worden geleverd op dinsdag- en vrijdagavond tussen 17.00 en 22.00 uur. Dagelijks zijn de chefkoks van KOOC bezig met het bereiden van dagverse maaltijden. PostNL Food bezorgt op het gewenste bezorgmoment de maaltijden bij jou thuis! Vervolgens hoef jij de maaltijd alleen maar op te warmen óf in de vriezer te doen voor de volgende keer. Geniet alleen, samen of met je gezin van KOOC!


Bekijk alle maaltijden en bestel nu!