Happy KOOCie: Caroline Breukink

Happy KOOCie: Caroline Breukink

Wie zijn precies de klanten van KOOC? In de komende weken stellen we er een paar aan je voor. Caroline bijt het spits af.

Even voorstellen: wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Caroline Breukink en ben van beroep vertaler en particulier zorgverlener. 

 

Waarom kies je voor KOOC?

Met mijn onregelmatige baan is het soms niet haalbaar om voor mij en mijn gezin te koken. Om op zulke momenten toch gezond en lekker te kunnen eten, zorg ik dat ik altijd wat KOOC maaltijden in huis heb. Ook vind ik het ideaal dat KOOC gewoon thuis wordt bezorgd en ik van tevoren een berichtje krijg hoe laat dit precies is. Zo kan ik altijd thuis zijn als de maaltijden worden bezorgd! 

 

Hoe belangrijk is (gezond) eten voor jou?

Van groot belang! Gezond eten en lekker eten, samen met gezelligheid aan tafel, zijn voor ons een heel belangrijk moment van de dag. Toen biologisch eten nog niet zo in de belangstelling stond aten wij, zoals de kinderen dat noemde, beitel-brood; biologisch brood waar je je tanden op kapot kon bijten. Gelukkig is dat nu anders en zijn biologische producten behalve gezond ook heel erg lekker! 

 

Wat vind je van de maaltijden van KOOC? 

Lekker, vooral de zalm met zwarte rijst en zeekraal; flink stuk vis en alles mooi op smaak! De lamscurry vond ik ook erg goed smaken, alleen had er van mij iets meer vlees in gemogen. Ik hou ervan. Verder ben ik een groot fan van het concept!

 

Wat is je favoriete maaltijd? 

Zalm met zwarte rijst en zeekraal! 

 

Welke maaltijd mis je nog in het assortiment?

Voor de winter zou ik wel een lekkere, pittige en verwarmende soep erbij willen! Bijvoorbeeld pompoen met kokosmelk en gember of chilipeper. Jammie!