Klaar voor de retail? Af!

Klaar voor de retail? Af!

De gezonde en biologische kant-en-klaarmaaltijden van KOOC zijn vanaf vandaag ook verkrijgbaar in de winkels van Ekoplaza. Lees er hier alles over en ontdek in welke winkels je onze maaltijden kunt komen proeven.

We houden er de vaart in bij KOOC. Deze week hebben we niet alleen onze eerste vega maaltijd Gado Gado geïntroduceerd, maar met trots kunnen we nu ook vertellen dat drie van onze maaltijden vanaf nu bij Ekoplaza liggen!

 

Ekoplaza winkels verspreid door het hele land hebben KOOC vanaf deze week in hun assortiment opgenomen. Voor onze Kabeljauw, Runderstoofpot en nieuwe vegetarische Gado Gado kunnen jullie nu ook gewoon even langs de winkel. Zo kun je last-minute ook nog genieten!

 

Samenwerking met Udea

Dat de KOOC maaltijden nu ook in de grootste biologische supermarkt in Nederland liggen komt voort uit een samenwerking met groothandel Udea. Udea levert producten aan biologische en natuurvoedingswinkels, waaronder Ekoplaza. Anne Floor Kruitwagen, spacemanager van Udea, is enthousiast over de samenwerking: ‘We willen consumenten ondersteunen in een gezonde en biologische levensstijl. De maaltijden van KOOC sluiten hier prima bij aan’. Overigens kunnen alle winkels die zijn aangesloten bij Udea, onze maaltijden vanaf nu ook in hun assortiment opnemen. So fingers crossed!

 

 

 

Kom KOOC proeven

Deze hele week zijn onze maaltijden te proeven bij diverse Ekoplaza winkels. Vandaag staat het promoteam van KOOC in Utrecht in de Zadelstraat en Twijnstraat en in Bussum op de Huizerweg. Aanstaande vrijdag is ons promoteam te vinden in Amsterdam op de Haarlemmerdijk, Constantijn Huygensstraat en AJ Ernststraat en nog een extra dagje in Bussum en zaterdag kun je KOOC opnieuw komen proeven in Amsterdam, maar dan op de Elandsgracht en de winkel op het Waterlooplein.

 

Volgende week gaan we vrolijk door in Amsterdam met maandag de Ekoplaza winkels in de van Swindenstraat en JP Heijestraat en op de Elandsgracht. Woensdag in de Scheldestraat en op het Waterlooplein. De laatste kans om de maaltijden te proeven bij het promoteam is volgende week vrijdag op de Haarlemmerdijk. Kom je onze nieuwe maaltijd keuren? 

 

 

Stap voor stap helpen we de ongezonde vooroordelen over kant-en-klaar maaltijden de wereld uit!