Maatregelen KOOC i.v.m coronavirus

  • Geplaatst op
  • Door Team KOOC
Maatregelen KOOC i.v.m coronavirus

Wegens het coronavirus worden er steeds meer maatregelen getroffen die veel impact hebben op ons dagelijks leven. Via deze weg willen we je laten weten welke maatregelen KOOC neemt om het coronavirus tegen te gaan. 


BEZORGINGEN GAAN DOOR

Het virus kan niet worden overgedragen via de kant-en-klaar boxen van KOOC. Daarom bezorgen wij de maaltijden tot op heden zoals je van ons gewend bent. Om de verspreiding van het virus te voorkomen, nemen we wel extra maatregelen. Jouw gezondheid en die van onze medewerkers en partners staan hierin voorop. 

 

AANPASSINGEN BEZORGMETHODE

Wij hebben de standaard bezorgmethode gewijzigd om het contact tussen jou en de bezorger te minimaliseren. Bij aankomst belt de bezorger aan en zet de KOOC-box geopend voor de deur neer. De bezorger neemt uit voorzorg minimaal 1,5 m afstand en vraagt jou om zelf de inhoud uit de KOOC-box te halen. Indien na het aanbellen sprake is van geen gehoor, zal de bezorger eerst telefonisch contact met je opnemen, voordat de KOOC-box bij de buren wordt bezorgd. 

 

10% KORTING VOOR JOU

Wij vinden het belangrijk dat jij en de mensen in je omgeving gezond blijven eten. Daarom geven we je 10% korting op je volgende bestelling met de kortingscode: zorgvoorelkaar. Bestel voor jezelf of voor iemand waarvan je weet dat hij/zij het kan gebruiken.

 

Bestel met 10% korting

 

KOOC-GIFTCARD

Je kent wellicht mensen die het door het coronavirus extra druk hebben of om andere redenen moeilijk boodschappen kunnen doen: mensen die in de zorg werken of andere vitale beroepen hebben, ouderen of mensen die thuiswerken met kinderen die thuis les krijgen. Geef ze, om ze te ontlasten in deze turbulente weken, een giftcard van KOOC zodat ze toch gezond kunnen eten!

 

Bestel giftcard