Personal trainer Floor Kok over hoe KOOC past in haar healthy lifestyle

Personal trainer Floor Kok over hoe KOOC past in haar healthy lifestyle

De klant van deze week is Floor Kok. Floor is 31 jaar en eigenaresse van Floor Kok PT en CrossFit Ijmuiden. Daarnaast zien we haar vaak met een KOOC maaltijd, let’s meet Floor.

Hoe is CrossFit Ijmuiden ontstaan?
Ruim vijf jaar geleden ben ik gestart met mijn eigen Bootcamp. Drie jaar geleden opende ik een Strength & Conditioning box, wat ik sinds januari 2017 “CrossFit IJmuiden” mag noemen.

 

Waarin verschilt CrossFit van andere sporten?
CrossFit is de meest afwisselende sport die ik ken. CrossFit is een trainingsmethode van fitness, die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in één trainingsvorm combineert. Door de vele afwisseling wordt het in mijn beleving nooit saai. Maar één van de belangrijkste dingen waarin CrossFit zich onderscheidt van andere sporten, is de CrossFit community! 

 

Hoe ziet een doorsnee werkdag voor jou eruit?
Ik start meestal om 7:00/7:30 met het coachen van de eerste workout. Mijn dag sluit ik af met een laatste coachingsessie, rond 21:00/22:00 uur. Mijn coachingsessies bestaan uit CrossFit, Bootcamp, Personal trainingen en (voedings) consulten. Als ik tussendoor een paar uur geen afspraken heb staan ben ik vaak bezig met mijn bedrijf. Denk aan: email, social media, marketing, administratie, ed. Maar ook mijn trainingsprogramma’s voorbereiden voor de leden.

 

Hoe belangrijk is gezond eten voor jou?
Heel belangrijk! Ik voel me een stuk fitter en energieker als ik gezond eet en voldoende juiste bouwstoffen tot me krijg. Daarnaast presteer ik veel beter in mijn trainingen.

 

Eet je volgens bepaalde richtlijnen?
Ik eet volgens het Hormoonbalans concept en deels PHP/Caveman. Ik eet het liefst zo puur en onbewerkt mogelijk. Dus geen pakjes/zakjes, maar alles vers. Hier voel ik mij het beste bij.

 

Waarom kies je voor KOOC?
KOOC is puur en onbewerkt. Glutenvrije opties, geen kunstmatige rommel zoals smaakversterkers, kleurstoffen etc, geen toegevoegde suiker. Daarnaast bevat het ook hoogwaardige producten: enkel biologisch en koolhydraatbronnen met een lage GI, oftewel waar je bloedsuiker niet van omhoog knalt. O ja, en niet geheel onbelangrijk: het is super lekker! Ik ben heel blij met KOOC!

 

Wat vind je van het concept KOOC?
TOP! Als het koken een keer minder prioriteit heeft tussen mijn trainingen/afspraken door, is het ideaal dat ik KOOC maaltijden achter de hand heb in de vriezer. Een lekkere, gezonde maaltijd zonder rommel, even opwarmen en klaar.

 

Wat is je favoriete maaltijd? Wat eet je het liefst voor een workout?
Ik heb niet specifiek een favoriet. Ik vind juist de afwisseling lekker. De ene keer zalm, andere keer runderstoofvlees of kip. Het maakt mij niet uit welke KOOC maaltijd ik eet voor mijn workout. In alle maaltijden zitten de juiste macro’s.

 

Welke maaltijd mis je nog in het assortiment?
Ik ben eigenlijk tevreden met het assortiment en op dit moment mis ik niets.