Gezond in een handomdraai.

'Ik vind de combinatie van gezonde voeding en sporten heel belangrijk. Beslissen wat wel en niet goed is om te eten vind ik daarentegen heel lastig en ik ben redelijk ondervaren met koken. Een vriendin wees me op gezonde kant-en-klaar maaltijden en dat wilde ik ook wel proberen. De maaltijden van KOOC - zonder bewerkte ingrediënten - leken mij ideaal voor na het sporten. Even opwarmen en ik zit zo met een gezond bord aan tafel. Goed voor mijn spieren en voor mezelf!' - Vince Jansma (31)

 

Bewust alternatief.

'Na jaren een ongezonde leefstijl gehad te hebben, vond ik het tijd werden om op de gezonde tour te gaan. Gemak staat bij mij wel echt voorop, dus gezonde kant-en-klaar maaltijden leken mij wel wat. Sinds ik bewuster eet  ben ik wat overtollige kilo's' kwijt. Een gezonde kant-en-klaar maaltijd heb ik altijd als back-up in de vriezer liggen. ' - Chantalle Bakker (36)

 

Snelle maar verantwoorde hap.

'Als ik om zeven uur thuis kom uit mijn werk, ben ik moe en heb ik vaak geen energie en zin meer om een gezonde maaltijd te bereiden. Resultaat: drie keer in de week bestelde ik, ging ik uit eten of haalde ik iets af. Niet echt gezond.. Toen ik in aanraking kwam met KOOC, was ik gelijk enthousiast. Als ik uit mijn werk kom, heb ik zo een gezonde warme maaltijd op tafel, welke nog gezond is ook. Zo heb ik meer tijd om s'avonds uit te rusten of te sporten bijvoorbeeld. De andere twee dagen en in het weekend kook ik uitgebereid. Daar kan ik dan écht de tijd voor nemen.' - John Brussel (47)

 

Voedzame maaltijd overal bezorgd.                                                 

'Nadat ik mijn twee kids naar de crèche heb gebracht, haast ik naar mijn werk, om vervolgens na werk weer naar de crèche te haasten om de kids voor 18.00 uur weer op gehaald te hebben. Veel jonge moeders herkennen dit patroon denk ik. Eenmaal thuis aangekomen wil ik het liefst tijd met hen doorbrengen. In de praktijk sta ik vaak in de keuken om een gezonde maaltijd voor mijn gezin op tafel te toveren. KOOC's maaltijden zorgen ervoor dat ik net wat extra tijd met mijn kids kan doorbrengen. Dat ze gezond en voedzaam zijn, vind ik heel belangrijk. Dat ze in een handomdraai bereid zijn, is toch ook wel heel voordelig. Het fijne is dat ik de maaltijden tegenwoordig bij de crèche laat bezorgen. Super service.' - Cheryl Hogenhuis (31)  
  

 

 'KOOC is voor mij het perfecte gezonde alternatief voor een thuisbezorgde maaltijd.'

'Gezond, lekker, snel en net even wat anders!'

 

 

Start KOOCin'

Inspired by Ralph Moorman
De maaltijden van Kooc