Vegan moussaka met aubergine en zoete aardappelpuree

Deze Vegan moussaka met geroosterde aubergine, paprika en kastanjechampignons wordt bereid met tomaat, knoflookpuree en een snufje oregano, tijm en kaneel. Dit Griekse gerecht wordt geserveerd met zoete aardappelpuree en walnoten als finishing touch...

€7,95
Aantal
+ -

Voor alle maaltijden m.u.v. salades geldt:

In de pan: Verwarm de maaltijd op matig vuur gedurende 8 tot 10 minuten.

In de oven: Verwijder de folie of verwarm de maaltijd in een afgedekte ovenschaal ca. 25 minuten op 150°C in een voorverwarmde oven.

In de steamer: Verwarm direct of doe de maaltijd in een afgedekte ovenschaal en verwarm in ca. 25 minuten op 110°C.

Bewaar de maaltijd gekoeld bij maximaal 7°C, bij voorkeur 4°C. De maaltijden zijn 5 dagen houdbaar, na openen beperkt houdbaar. Alle maaltijden zijn geschikt om in te vriezen met uitzondering van de Gado Gado.

90 kcal per 100 g kcal
13,6 per 100 g koolhydraten
2,2 per 100 g waarvan suikers
2,2 per 100 g vetten
0,3 per 100 g waarvan verzadigde vetten
3,0 per 100 g eiwitten
0,30 per 100 g zout
De moussaka en de kipburger zijn 475 gram, alle andere maaltijden 500 gram.

100% biologisch

Zonder ongewenste toevoegingen

Glutenvrij

Lactosevrij

Caseïnevrij

Ingrediënten

37% zoete aardappel*, tomaat*, 16% aubergine*, rode paprika*, groene linzen*, kastanje champignons*, rode ui*, walnoten* (NOTEN), waspeen*, bleekselderij* (SELDERIJ), peterselie*, olijfolie*, knoflookpuree* (knoflook*, zonnebloemolie*, azijn*), zeezout, citroensap*, thijm*, witte peper*, oregano*, kaneel

*=van biologische oorsprong

 

Bestel & Bezorg

KOOC wordt gekoeld bij jou thuisbezorgd door Post NL. Bestellen kan vanaf drie maaltijden.

Bestel je drie tot vijf maaltijden? Dan bedragen de bezorgkosten €5,99. Bij zes of meer maaltijden is dit €2,99 en vanaf negen maaltijden is de bezorging geheel gratis. Onze tip: haal meteen voor de hele week in huis!

Let op: bestellen kan iedere dag, wij bezorgen op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Wil je niks missen van KOOC?
Abonneer